Joustoluotto on joustava laina

Joustoluotto joustaa arjen mukana

Tuleeko sinulle vastaan tilanteita joissa pieni lainantarve pääsee yllättämään, mutta et silti haluaisi hakea pientä pikalainaa?

Jos pienen lainan tarve on toistuvaa, kannattaa miettiä olisiko esimerkiksi jatkuva joustoluotto juuri sinulle sopiva lainatuote.

Joustoluoton etuna on se, että se haetaan kerran ja se on sen jälkeen aina asiakkaan vapaassa käytössä.

Joustoluotolta voit siis nosta luottoa tilillesi juuri silloin kun tarvitset ja maksat kulut ja korot vain siitä summasta, jonka olet nostanut.

 

Joustoluotto kannattaa kilpailuttaa

Joustoluottojen hinnoissa on edelleen suuria eroja.

Vuonna 2019 määrätty laki määräsi vakuudettomien lainojen nimelliskoron katoksi 20 % ja muiden kulujen katoksi määrättiin korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Tämä laki poisti markkinoilta kaikki todella kalliit joustoluotot ja myös moni pienempi toimija joutui lopettamaan toimintansa.

Nyt kun korkokatto on 20 %, mukana lainamarkkinoilla on enää vain suuria pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Maltillisesta korkokatosta huolimatta joustoluotto kannattaa kilpailuttaa huolellisesti ennen luottosopimuksen allekirjoittamista.

 

Missä joustoluotto kannattaa kilpailuttaa?

Suomessa toimii useita lainankilpailutuspalveluita, jotka voivat kilpailuttaa joustoluoton ilmaiseksi asiakkaan puolesta.

Suuri osa näistä lainankilpailuttajista ovat kuitenkin ulkomaalaisten yhtiöiden omistamia, joten me haluamme suositella vain aidosti kotimaisia palveluita.

Tässä alla olevassa taulukossa on kotimaisia palveluita, joiden kautta tavoittaa yhdellä hakemukselle useita pankkeja ja muita luotonmyöntäjiä.

Katso myös: LS24.fi – Varmalaina.fi kilpailuttaa lainat puolestasi täysin ilmaiseksi

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Suosittelemme
  • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
  • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.vertaalainaa.fi/https://www.nopsaluotto.fi/vertaalainaa-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/vertaapankkeja.phphttps://www.nopsaluotto.fi/vertaapankkeja-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.varmalaina.fi/https://www.nopsaluotto.fi/varmalaina-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.lainankilpailuttaja.fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainankilpailuttaja-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/omalaina.phphttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/omalaina.phpchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/zmarta.phphttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/zmarta.phpchecked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/vertaahintaa-fi/https://www.nopsaluotto.fi/vertaahintaa-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.https://www.leijonalaina.fi/nopsaluotto.fi/leijonalaina-fi/https://www.nopsaluotto.fi/leijonalaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.fiksulaina.fi/https://www.nopsaluotto.fi/fiksulaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/pienlainat-fi/https://www.nopsaluotto.fi/pienlainat-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.lainalaskuri.fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainalaskuri-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.xn--lainojenyhdistminen-twb.com/https://www.nopsaluotto.fi/lainojenyhdistaminen-com/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaajokaiselle-fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainaajokaiselle-fi/checked
Näytä lisää tuloksia

 

Näin varmistat nopean joustoluoton saamisen:

  • Suurin osa hylätyistä lainahakemuksista on hylätty sen vuoksi, että ne on täytetty väärin tai väärillä tiedoilla. Täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti varmistat hakemuksen nopean käsittelyn ja vältyt turhilta viivästyksiltä.
  • Nykyään lainamarkkinoilla toimii suuria pankkeja ja muita luotonantajia, joiden aukioloajat saattavat olla rajalliset. Hakemalla joustoluottoa niin sanottuna toimistoaikana, (klo 8.00 – 17.00) varmistat että hakemuksesi käsitellään saman päivän aikana.
  • Kun kilpailutat joustoluoton lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneessa palvelussa, saat aina useiden pankkien lainatarjoukset. Jos joustoluoton saamisella on kiire, voit vielä tarkistaa saamistasi lainatarjouksista sen, kuinka nopeasti kukin pankki pystyy siirtämään luottoa siihen pankkiin jossa sinun oma käyttötilisi on.

 

Joustoluotto ilman vakuuksia

Suurin osa netissä toimivista pankeista myöntää joustoluottoa ilman henkilö- tai muitakaan vakuuksia.

Suurempien joustoluottojen kohdalla joustoluoton hakija voi kuitenkin lisätä luottoon yhteishakijan, jolloin saa paremman mahdollisuuden saada hyväksytty lainapäätös.

 

Joustoluotossa on joustava takaisinmaksu

Joustoluoton takaisinmaksu poikkeaa täysin perinteisten kulutusluottojen takaisinmaksusta.

Joustoluotossa on harvoin kiinteää kuukausierää, vaan se määräytyy täysin tai ainakin osittain nostetun luoton määrästä.

Muutama pankki tarjoaa myös sellaista joustoluottoa, jossa ei ole lainkaan lyhennyspakkoa. Tässä tapauksessa riittää kun asiakas maksaa kuukausittain kertyneet tilinhoitomaksut ja korot.