Lainojen yhdistäminen

Yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti

Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa vähentää päällekkäisiä korkoja ja kuluja, sekä alentaa lainojen kustannuksia. Uutta lainaa hakiessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja hoitaa lainojen vertailu huolellisesti.

Kun kilpailutat lainasi, löytyy halvin laina helpommin ja näin ollen saat parhaan hyödyn lainojen yhdistämisestä.

Netissä toimii useita lainanvälityspalveluita, joita voit käyttää apunasi lainojen kilpailuttamisessa. Alla on 10 sivustomme suosituinta palvelua, joiden kautta lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Kaikki alla olevassa listassa olevat palvelut ovat 100% kotimaisia, luotettavia ja ilmaisia käyttää.

Saat useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit vapaasti valita haluamasi lainatarjouksen. Sinulla on myös oikeus hylätä kaikki tarjoukset, joten tarjousten pyytäminen on täysin riskitöntä.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä vertaalainaa.fi palvelussa.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Suosittelemme
  • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
  • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.vertaalainaa.fi/https://www.nopsaluotto.fi/vertaalainaa-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/vertaapankkeja.phphttps://www.nopsaluotto.fi/vertaapankkeja-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.varmalaina.fi/https://www.nopsaluotto.fi/varmalaina-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.lainankilpailuttaja.fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainankilpailuttaja-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/omalaina.phphttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/omalaina.phpchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/zmarta.phphttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/zmarta.phpchecked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/vertaahintaa-fi/https://www.nopsaluotto.fi/vertaahintaa-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.https://www.leijonalaina.fi/nopsaluotto.fi/leijonalaina-fi/https://www.nopsaluotto.fi/leijonalaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.fiksulaina.fi/https://www.nopsaluotto.fi/fiksulaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/pienlainat-fi/https://www.nopsaluotto.fi/pienlainat-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.lainalaskuri.fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainalaskuri-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.xn--lainojenyhdistminen-twb.com/https://www.nopsaluotto.fi/lainojenyhdistaminen-com/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaajokaiselle-fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainaajokaiselle-fi/checked
Näytä lisää tuloksia

 

Lainojen yhdistäminen auttaa taloudellisesti

Onko sinulle kertynyt vuosien mittaan useita lainoja maksettavaksi?

Oletko kyllästynyt maksamaan lainojen korkokuluja, hoitokuluja yms. useammalle lainanmyöntäjälle?

Olisiko aika yhdistää kaikki lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen ja lopettaa velkakierre? (aiheesta lisää OP-media).

Onko netistä mahdollista hakea lainaa lainojen yhdistämistä varten?

Lainojen yhdistäminen on tässä taloudellisessa tilanteessa se ainoa ja oikea tapa säästää lainanlyhennyskustannuksissa.

Usein kuitenkin tulee ajatelleeksi, että lainojen yhdistäminen on työläs prosessi.

Täytyy varata aikaa pankille, täyttää useita lomakkeita ja nipistää jostain tunteja lisäaikaa asian hoitamiseen.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, jos pyydät apua netissä toimivilta lainapalveluilta, jotka ovat juuri erikoistuneet lainojen yhdistämiseen.

He tekevät sitä työkseen ja heillä on lainapuolen viimeisin sekä tarkin tieto missä/miten lainat kannattaa yhdistää.

Netin kautta lainojen yhdistäminen on myös huomattavasti helpompaa ja selkeämpää kuin pankkikonttorissa.

Ymmärrämme myös, että on monta käyttäjää jotka mielellään haluaisivat yhdistää jo olemassa olevat lainansa yhteen, mutta lainojen kertyminen nolostuttaa eikä tutulle pankkivirkailijalle asiasta haluta kertoa.

Nettipankin kautta asia hoituu kuitenkin luotettavasti ja turvallisesti eikä asiaa tarvitse laisinkaan häpeillä.

Lainapalvelut tekevät tiivistä yhteistyötä useiden pankkien kanssa ja he hoitavat koko lainojen yhdistämiseen liittyvän selvittelyn puolestasi ilman mitään kustannuksia.

Alla olevien lainapalveluiden avulla voit aloittaa lainojen yhdistämisen

 

LainanKilpailuttaja.fi

LainanKilpailuttaja.fi - Yhdistä lainasi ilmaiseksi!LainanKilpailuttaja.fi ei vain kilpailuta sinulle uutta lainaa, vaan heidän kauttaan voit myös yhdistää kaikki vanhat lainasi yhteen.

Jos sinulle on vuosien saatossa kertynyt autolainaa, remonttilainaa, osamaksuja, pikavippejä tai jotain muuta kulutusluottoa, voit nyt LainanKilpailuttajan kautta yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi.

Ei ole väliä millaisesta lainaa sinulla ennestään on maksettavana, LainanKilpailuttaja.fi kilpailuttaa sen puolestasi useiden lainantarjoajien kesken.

Kilpailuttamisen avulla tulet saamaan monta varteenotettavaa lainatarjousta vanhojen lainojesi yhteen lasketulle summa ja saat näistä päättää minkä valitset.

Myönteisen päätöksen jälkeen maksat vain vanhat lainasi pois ja jatkossa sinulla on yksi edullisempi ja selkeämpi laina.

Helppoa vai mitä?

Lainojen yhdistäminen ei ole siis LainanKilpailuttajan avulla laisinkaan vaikeaa.

Palvelu kilpailuttaa lainat 500 – 60.000 euron väliltä ja maksuaikaa uudelle lainalle saat 1 – 15 vuotta.

Ikäraja palvelun käytölle on 20 vuotta eikä henkilötakausta lainalle tarvitse ottaa (lue takauksesta/ wikipedia).

Kokeile lainojen yhdistämistä ja laske tarjousten perusteella kuinka paljon voisit kuluissa ja koroissa säästää?

 

FiksuRahoitus.fi

FiksuRahoitus lainaa lainojen yhdistämiseen 500 - 60.000 euroa.FiksuRahoitus on erittäin monipuolinen kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu.

Heidän avullaan voit hakea uutta lainaa, yhdistää jo olemassa olevat lainasi yhteen selkeämpään kokonaisuuteen tai kilpailuttaa vanhat lainan uudelleen.

Kaikki lainasummat 500 – 60.000 euron väliltä kilpailutetaan ja parhaat tarjoukset välitetään suoraan lainanhakijalle.

Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta olit sitten hakemassa minkälaista lainaa hyvänsä.

Edellytys lainojen yhdistämiseen palvelun avulla on, että hakijan tulee olla 20 – vuotias Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa (omien luottotietojen tarkistus/asiakastieto.fi).

FiksuRahoitus on jo pidempään toiminut lainamarkkinoilla ja he ovat pystyneet luomaan hyvät sopimukset lainamarkkinoiden johtavien rahoitusalalla toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa.

Parhaassa ja hyvin todennäköisessä tilanteessa tulet yhdellä hakemuksella saamaan useita lainatarjouksia, joista saat itse valita minkä haluat ottaa lainojen yhdistämistä varten.

Hakemuksen täyttäminen tai tarjousten vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään lainasopimuksen, joten palvelun käyttö on riskitöntä ja turvallista.

 

VertaaPankkeja.fi

VertaaPankkeja.fi lainaa sinun tarpeisiisi!Lainojen yhdistäminen on useilla lainahakijoilla käynyt mielessä, mutta asialle ei ole oikein tullut tehtyä mitään, koska monesti se tietää pankista konttoriajan varaamista.

Täytyisi myös löytää kalenterista aikaa pankissa käyntiin ja hakemusten täyttämiseen.

Nykyään ihmisillä on jatkuva kiire, työajat vaihtelevat eikä aikaa niinkin tärkeän asian hoitamiseen, kuin lainojen yhdistämiseen tahdo löytyä.

Onneksi tämä asia on otettu huomioon VertaaPankkeja.fi palvelussa ja heidän osaamisalaansa on juuri sopivan lainan löytäminen asiakkaalle.

Kaikki toimii siten, että ensin alkuun hakija täyttää maksuttoman lainahakemuksen, johon hän on laskenut vanhojen lainojensa yhteen lasketun summan.

Lainat voit kilpailuttaa väliltä 500 – 70.000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia.

Tämän jälkeen hakemus lähetetään VertaaPankkeja.fi palveluun, joka välittää hakemuksen hakijan toiveiden mukaan useille yhteistyöpankeille sekä rahoituslaitoksille.

Lainaehdoiltaan joustavimmat ja lainahinnoitetultaan halvimmat lainatarjoukset välitetään hakijan nähtäväksi.

Hakija saa rauhassa omalla kotisohvallaan tutustua tulleisiin tarjouksiin ja päättää minkä tarjouksista hyväksyy.

VertaaPankkeja.fi palvelun kautta saadut lainatarjoukset ovat siis täysin samat kuin, jos olisit itse hakenut lainaa kyseisiltä lainantarjoajilta.

Ainoa ero on vain siinä, että VertaaPankkeja.fi palvelua käyttämällä säästät reilusti omaa aikaasi sekä hermojasi.

Anna alan ammattilaisten hoitaa lainojen yhdistäminen puolestasi täysin ilmaiseksi.

 

Lainojen  yhdistäminen verkossa on nykypäivää

Olemme tottuneet asioimaan läheisessä pankissa, tutun henkilökunnan kanssa.

Nykyään kuitenkin asiointi vähän joka alalla on siirtymässä verkkoon ja tämä aiheuttaa sen että kivijalkaliikkeiden aukioloaikoja supistetaan.

Osa syy verkkoon siirtymisessä on myös suuremman asiakasjoukon lisääminen, palvelut ovat verkossa kaikkien ulottuvilla riippumatta siitä missä käyttäjä asuu.

Lisäksi verkossa toimiminen on kustannustehokkaampaan, koska henkilökuntakustannukset on sovellusten ansioista suppeammat.

Myös vuokrakuluissa pystytään säästämään, koska pankkiasioinnin siirtyessä verkkoon ei tarvita enää isoja kokoustiloja.

Tämä on johtanut asiakkaan näkökulmasta parempaan suuntaan, siten että lainahakemukset ovat täytettävissä lähes joka pankilla vuorokauden jokaisena tuntina ja chat-keskustelupalvelusta saa lainaan liittyvissä asioissa vastauksen nopeasti.

Kilpailun koventuessa useat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat joutuneet laskemaan korkoaan ja muita lainankulujaan alemmas pärjätäkseen lainamarkkinoilla.

Vuokrakulujen pienentyessä esimerkiksi Bank Norwegian on pystynyt tarjoamaan hakijoilleen lainaa todella edullisella 6,99 % korolla. Bank Norwegianin voit kilpailuttaa yhdessä muiden pankkien kanssa esimerkiksi LeijonaLaina.fi palvelussa.

Toki kuitenkin useat suomalaiset ovat edelleen sitä mieltä, että ainoa oikea tapa hoitaa raha-asiansa on kävellä omaan pankkikonttoriin.

Ja uskomme vakaasti siihen, että valitsit sitten minkä tahansa ratkaisun, lainojen yhdistäminen on aina järkevää.

 

Lainojen yhdistäminen säästää aikaa ja rahaa

Olemme tässä moneen otteeseen kertoneet kuinka lainojen yhdistäminen on järkevää säästääkseen kuluissa, mutta kauan säästät myös aikaasi.

Laskimme kauanko kestäisi, jos et hakisi lainaa mistään yllämainituista lainan kilpailutuspalveluista, vaan hoitaisit kaiken itse.

“Oletetaan, että yhden lainapalvelun tutustuminen ja lainapalvelun hakemuksen täyttäminen kestää 15 minuuttia ja haluat kuitenkin vertailun vuoksi hakea lainaa useammasta paikasta. Näin ollen päädyt hakemaan lainaa 20 eri pankista ja rahoitusyhtiöstä. Aikaa tähän kuluisi siis tällä kaavalla 5 tuntia.”

Sehän olisi lähes tulkoon yksi kokonainen työpäivä.

Tämän vuoksi on selkeämpää täyttää 5 – 10 minuutissa yksi helppo lainahakemus ja lopputulos on sama.

Yhden hakemuksen jättämällä hakemuksesi kilpailutetaan 30 eri lainapaikassa ja niistä parhaimmat välitetään sinulle.

Näin ollen säästänyt aikaasi 4 tuntia ja 50 minuuttia.

 

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Oletko sinä yhdistänyt vanhat lainasi yhteen?

Onko mielestäsi lainojen yhdistäminen helppoa ja kannattavaa?

Jos yhdistit lainasi, käytitkö apunasi jotain lainojen yhdistämispalvelua?

Kerro meille mielipiteesi tai kokemuksesi.

Otamme palautteita mielellämme vastaan ja niiden pohjalta kehitämme sivustoa paremmin vastaamaan hakijoiden toiveita.