Nopea laina

Nopea laina voi olla myös edullinen

Tiedätkö miten nopea laina löytyy helposti?

Tiedätkö että myös nopea laina voidaan kilpailuttaa?

Tiedätkö miksi nopea pikavippi kannattaa hakea lainojen kilpailutuspalvelun kautta?

 

Nopea laina voi olla myös erittäin hyvin kilpailutettu laina

Silloin kun ensimmäiset pikavipit ilmestyivät nettiin, ne edustivat niitä palveluita joista sai lainaa heti käyttöön.

Pikavipit olivat erittäin suosittuja juuri sen vuoksi, että ne olivat niin nopeita lainoja.

Kuluiltaan ja koroiltaan nämä edustivat kuitenkin sitä kalleinta mahdollista lainatuotetta ja monet pikavipin hakijat joutuivatkin maksuvaikeuksiin niiden kanssa.

Onneksi tuo on nyt kuitenkin pelkkää historiaa ja perinteiset pikavipit ovat poistuneet lähes kokonaan suomen lainamarkkinoilta.

Nykyään netissä toimii useita luotettavia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita lainapalveluita, joista voi yhdellä ainoalla hakemuksella saada lainatarjoukset jopa yli 30 pankilta ja muulta lainapalvelulta.

Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että täyttämällä yhden ainoan hakemuksen lainasi kilpailutetaan noin 30 eri pankin kesken.

Täytettyäsi lainahakemuksen saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joten voit vielä itse vertailla lainoja ja niiden kuluja.

Lainatarjouksista käy myös ilmi se, kuinka nopeasti nopea laina voidaan maksaa asiakkaan tilille.

Vertailemalla lainatarjouksia esimerkiksi Varmalaina – palvelussa, löytyy paitsi halvin, myös nopein laina.

 

Mistä aloitan nopean lainan etsimisen?

Netissä toimii useita lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita, joista vain osa on suomalaisessa omistuksessa.

Tämän vuoksi kotimainen Nopsaluotto.fi palvelu onkin listannut suomen suosituimmat kotimaiset lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneet palvelut.

Alla olevassa listassa on Nopsaluotto.fi:n valitsemat palvelut, jotka ovat 100% kotimaisia ja täysin ilmaisia palveluita.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Suosittelemme
  • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
  • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.vertaalainaa.fi/https://www.nopsaluotto.fi/vertaalainaa-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/vertaapankkeja.phphttps://www.nopsaluotto.fi/vertaapankkeja-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.varmalaina.fi/https://www.nopsaluotto.fi/varmalaina-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.lainankilpailuttaja.fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainankilpailuttaja-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/omalaina.phphttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/omalaina.phpchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/zmarta.phphttps://www.nopsaluotto.fi/lainaan/zmarta.phpchecked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/vertaahintaa-fi/https://www.nopsaluotto.fi/vertaahintaa-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.https://www.leijonalaina.fi/nopsaluotto.fi/leijonalaina-fi/https://www.nopsaluotto.fi/leijonalaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.fiksulaina.fi/https://www.nopsaluotto.fi/fiksulaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/pienlainat-fi/https://www.nopsaluotto.fi/pienlainat-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.lainalaskuri.fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainalaskuri-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.xn--lainojenyhdistminen-twb.com/https://www.nopsaluotto.fi/lainojenyhdistaminen-com/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.nopsaluotto.fi/lainaajokaiselle-fi/https://www.nopsaluotto.fi/lainaajokaiselle-fi/checked
Näytä lisää tuloksia

 

Näin voit varmistaa nopean lainan saamisen:

  • Yleisin syy lainahakemuksen automaattiseen hylkäämiseen on siinä, että lainahakemus on täytetty väärillä tiedoilla, tai kaikkia pyydettyjä tietoja ei ole annettu. Välttääksesi tämän, täytä lainahakemus huolellisesti loppuun asti ja tarkista antamasi tiedot ennen lainahakemuksen lähettämistä.
  • Nopea laina vaatii nopean lainan käsittelyn, joten täytä lainahakemus pankkien ja lainapalveluiden aukiolo-aikana. Suurin osa pankeista ja lainapalveluista ottaa lainahakemuksia vastaan 24/7, mutta suurin osa käsittelee ne vain toimiston aukiolo-aikoina. Jätä siis oma lainahakemuksesi kello 8.00 – 16.00 välisenä aikana, niin se todennäköisesti käsitellään vielä saman päivän aikana.
  • Kun käytät yllä esiteltyjä maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluita, saat aina useiden pankkien ja lainapalveluiden lainatarjoukset. Saatuasi lainatarjoukset voit vielä erikseen tarkistaa sen, kuinka nopeasti laina siirtyy siihen pankkiin jossa sinun oma pankkitilisi on. Nykyään lainat siirtyvät nopeasti lähes kaikkiin pankkeihin, mutta poikkeuksiakin on. Pahimmassa tapauksessa rahan siirto eri pankkien välillä voi viedä jopa 2 – 3 pankkipäivää.
  • Katso tarkemmat siirto ajat Pikasiirto.fi -palvelusta.
  • Löydät nopeat pikavipit Varmalaina.fi palvelusta.

 

Nopea laina netistä ilman vakuuksia ja takaajia

Vakuudeton laina on aina nopeampi kuin vakuudellinen laina, joten nopeaa lainaa etsiessä kannattaa keskittyä vakuudettomiin lainoihin.

Vakuudellinen laina on yleensä kuluiltaan edullisempi, mutta sen käsittelyaika on merkittävästi pidempi kuin vakuudettomien lainojen.

Jos etsii halvinta mahdollista lainaa netistä, se löytyy varmasti sellaisesta palvelusta josta lainaa voi hakea yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, on lainan luottotappioriski puolet pienempi, joka selittää sen miksi se on edullisempi kuin yksin haettu laina.

Nopeaa lainaa etsiessä ei kuitenkaan kannata hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sillä silloin lainan käsittelyaika on tuplasti pidempi.

 

Nopea laina voi olla myös edullinen

Nopea laina ei automaattisesti tarkoita sitä, että se olisi kallis laina. Vuoden 2019 lakimuutos on määrännyt vakuudettomien lainojen korkokatoksi 20 %, joten vanhat pikaluotot ja pikavipit joiden korot saattoivat olla satoja prosentteja, ovat nykyään historiaa.

Tämä 20 % korkokatto ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö lainojen hinnoissa olisi edelleen eroja. Tämän vuoksi lainat kannattaakin aina kilpailuttaa jollain luotettavalla lainojen kilpailutuspalvelulla, kuten esimerkiksi: VertaaLainaa.fi

VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa asiakkaiden lainat ilmaiseksi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Näin ollen lainanhakija saa aina useita lainatarjouksia vertailtavakseen.

 

Lähteet ja lisätietoa: