Omalaina - Yrityslaina

Yrityslainaa aina 8.000.000 € ilman reaalivakuuksia

Onko yrityksesi siinä vaiheessa, että toiminnan laajentaminen olisi mahdollista, mutta rahoitus puuttuu?

Tiesitkö, että enää sinun ei tarvitse istua pitkissä neuvotteluissa ja varailla aikoja moniin eri tapaamisiin?

Nykyisin yrityslaina on mahdollista hakea helposti vaikka kotisohvalta käsin netistä. Lainan hakeminen onnistuu juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Omalaina.fi palvelu on siirtynyt välittämään kuluttajalainojen lisäksi nyt myös yrityslainoja. He ovat täysin kotimainen lainanvälityspalvelu, joka on auttanut tuhansia suomalaisia löytämään edullisia lainoja omiin tarpeisiinsa.

Voit hakea heidän avulla yrityslainaa 2000€- 250.000€ täysin ilman reaalivakuuksia. Lainan hakeminen on erittäin helppoa, eikä lainatarjouksen pyytäminen maksa mitään. Kun saat lainatarjouksen, voit vasta silloin päättää, hyväksytkö vai hylkäätkö tarjouksen.

Netistä haettava yrityslaina voi olla apuna myös pankkilainaa hakiessa. Mikäli hakijalla ei ole reaalivakuuksia, joita pankki lähes poikkeuksetta vaatii, voi hän hoitaa vakuuksien osuuden netistä haettavalla lainalla.

Hae yrityslainaa tästä

Yrityslaina netistä

Lainan hakeminen netistä on nykyisin ihan yhtä luotettavaa kuin pankista hakeminenkin. Sen lisäksi netistä haettaessa hakijan ei tarvitse varata mitään erillisiä aikoja, vaan lainahakemukset voi tehdä ihan koska itse haluaa.

Koska vakuuksia ei tarvita, on lainahakemusten käsittely erittäin nopeaa ja hakija saakin lainatarjoukset nähtäville nopeasti.

Lainan hakeminen ei myöskään aiheuta mitään kustannuksia hakijalle, vaikka hän hylkäisikin saamansa lainatarjouksen. Hakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Yrityslainaa hakiessa ei tarvitse enää täytellä pitkiä paperilomakkeita, vaan kaikki tapahtuu kätevästi verkossa. Lainan hakija saa tarvittaessa myös henkilökohtaista apua lainan hakemisessa, eikä sekään maksa mitään.

 

Yrityslainan tiedot lyhyesti

 • Lainaa voi hakea 1000 – 8.000.000 euroa.
 • Maksuaika on 3 kk – 8 vuotta.
 • Lainaan ei vaadita reaalivakuuksia.
 • Takaisinmaksu tasaerissä kuukausittain.
 • Ilmaiset lainahakemukset.
 • Tarjouksen pyytäminen ei sido ottamaan lainaa.
 • Käytä lainasi juuri kuten itse haluat.
 • Lainapäätöksen saa nopeasti.
 • Sopii erityisesti silloin, kun lainaa tarvitaan nopeasti.

 

Kenelle yrityslaina on tarkoitettu?

Yrityslaina on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat Suomessa. Lainaa voi hakea myös uudet ja aloittelevat yritykset, kunhan niiden toiminta on jatkunut vähintään 6 kuukautta.

Yrityksen liikevaihdon tulee olla vuositasolla vähintään 50.000 euroa, sekä sen toimipaikka tulee sijaita Suomessa.

Lainalla voi rahoittaa hankinnat kokonaan tai sitä voi käyttää osana suurempaa pankkilainaa, riippuen yrityksen rahoituksen tarpeesta.

Vakuudeton yrityslaina sopii varsinkin sellaisiin tilanteisiin, joissa rahoituksen tarve tulee yllättäen ja tarvitsee lainaa nopeasti.

Netistä haettu laina voi olla hakijan tilillä jo seuraavana päivänä ja näin yllättävät menot eivät pääse liikaa haittamaan yrityksen toimintaa.

 

Mihin yrityslainaa haetaan?

Lainantarjoaja ei ole ennalta määritellyt tiettyjä kohteita, johon rahoitusta ainoastaan voi hakea. Yritys itse saa täysin päättää, mihin haettu yrityslaina investoidaan.

Suosittelemme kuitenkin aina hakemaan lainaa harkiten ja laskemaan oma maksukyky huolellisesti. Aina kannattaa huomioida, että laina tulee saada maksetuksi, vaikka tehty investointi ei tuottaisikkaan odotettua taloudellista kasvua yritykselle.

Lainalle ei tarvita vakuuksia, koska lainaa on takaamassa yrittäjä itse. Takaajan tulee siis varmistaa maksukyky ennen lainan hakemista.

Yrityslaina soveltuu esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Laitehankinnat
 • Varaston laajentaminen/suurentaminen
 • Henkilöstön palkkaaminen
 • Osana suurempaa pankkilainaa
 • Osana yrityskauppoja
 • muut investoinnit

Erilaisia tarkoituksia varmasti on yhtä paljon kuin yrittäjiäkin ja jokainen saakin päättää itse mihin lainansa käyttää.

 

Omalaina.fi yrityslaina

Omalaina.fi on palvellut jo tuhansia suomalaisia kuluttajia löytämään lainaa mihin tahansa tarpeisiin. Kun yrityslainojenkin hakeminen on siirtynyt enemmän ja enemmän nettiin, oli Omalaina.fi palvelunkin luontevaa aloittaa välittämään yrityslainoja.

Nykyisin rahoitusta voidaan tarvita nopeallakin aikataululla, jolloin netin vakuudettomat yrityslainat ovat erinomainen apu yrityksen kasvuun.

Yrityslainan tärkeimmät asiat ovat:

 • Yksinkertainen ja nopea lainanhakuprosessi.
 • Täysin kotimainen palvelu, joka on suunnattu kotimaisille pk-yrityksille.
 • Ei hakemusmaksuja, eikä hakemus sido ottamaan lainaa.
 • Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei ylimääräisiä piilokuluja.